Els nostres resultats | Com cuidem la teva pell | Dermatitis Atòpica | Dermatitis seborreica | Herpes labial | Productes 1842 | Acné

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

OK cookies | Més informació
català spain italian english french deustch

Skin disorder

Desordre de pell:
Falta d'ordre o equilibri propi de la pell.
Degut a aquest desordre, la nostra pell manifesta alteracions com l'atòpia i la psoriasi entre altres.

Dermatitis atòpica psoriasi

MOTIU: Dèficit dels constituents naturals o propis de la nostra pell, degut a una dieta i/o ús de cosmètics sense els constituents adequats.

olis naturals

Actualment i des de fa molt de temps, s'han substituït els olis vegetals de la immensa majoria de cosmètics per olis sintètics com les vaselines, parafines (olis de petroli) o silicones.

olis petroli

Això comporta un desequilibri en la composició dels lípids de la nostra pell, amb el conseqüent desequilibri de la seva funcionalitat, que lligat amb dèficits genètics propis de l'individu, comporta l'aparició de desordres com l'atòpia o la psoriasi.

Com cuidem la teva pell?

Els nostres productes estan realitzats tots exclusivament amb olis vegetals i vitamines, amb gran afinitat per la nostra pell, per això s'absorbeixen amb gran facilitat, no utilitzem mai olis sintètics ni productes medicamentosos com corticoides, retinoides àcids o immunosupressors.

lot cosmètica natural

dermatitis atopica

El poder regenerant que podeu observar en les fotografies evolutives de diferents afectats, és degut a la composició molt especial dels olis seleccionats per nosaltres, doncs són molt rics en àcids grassos OMEGA 3 i OMEGA 6.

La nostra farmàcia:

Entra en un ambient centenari.
Rodejat de mobles del Segle XIX.
Gaudeix de la història i la tradició.

prevent age mostres